Kapiten Zvezde: Da sam udario redara, ne bi ustao

0

Besan na organizatora: Nikola Mijailović 

 

Kapiten Crvene zvezde Nikola Mijailović tvrdi da nije udario redara posle 147. večitog derbija! Iskusni levi bek označen je odmah posle duela u Humskoj kao jedan od glavnih protagonista nemilih dešavanja ispred Zvezdinog autobusa.

 

Međutim, Mijailović poručuje da nije imao fizički kontakt sa pomenutim redarom koji je, prema njegvoim rečima, provocirao fudbalere srpskog šampiona.

"Da sam ga udario, verovatno do danas ne bi ustao! On je bio tu po zadataku,

dobio je pare da nas štiti i obezbeđuje, a umesto toga odlučio se da nas vređa. To njegovo provociranje dugo je trajalo. Sramno je kako se ponašao taj čovek, trebalo bi da ga bude stid. Sve se završilo u fer-plej okvirima i onda je on bespotrebno zakuvao vatru. To su i primetili njegovi nadređeni koji su mu odmah skinuli marker.

 

Nemam čega ni da se plašim, niti da se stidim. Samo sam hteo da zaštitim saigrače", jasan je Nikola Mijailović.

 

Tokom obračuna između redara i igrača Crvene zvezde pojedini navijači Partizana pokušali su da sruše zaštitnu ogradu. Srećom, do težih incidenata nije došlo. Inače, pojedini mediji objavili su informaciju da Nikoli Mijailoviću preti kazna do godinu dana zatvora zbog kršenja zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama.

"Ponavljam, nemama razloga da se plašim. Nisam kriv, to mogu svima da ponovim. Trebalo bi neko da se pozabavi likom i delom tog čoveka koji je prekršio svoja ovlašćenja, a uredno je dobio dnevnicu".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here