Karadžić: Lukić me zvao i pretio

0

Članovi Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije (IO FSS) u ponedeljak su održali sastanak i dali podršku selektoru mlade fudbalske reprezentacije Ratomiru Dujkoviću u daljem radu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

 

Pored priče o ovoj temi, Karadžić je na sastanku izneo i detalje u vezi sa predsednikom FK Crvene zvezde Vladanom Lukićem. Prvi čovek našeg Saveza izjavio je da ga je nedavno Lukić zvao, i da je uz neprijatan monolog, i uz pretnje, kako navodi "Sportski žurnal", pominjao penale, utakmice, događaje, komesare i još neke ličnosti.

 

Prema saznanjima "Žurnala", Karadžić je o svemu obavestio nadležne državne organe.

 

Portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski kaže da klub neće komentarisati "nezvanična saznanja" i "neimenovane izvore" jer to nije u skladu sa politikom "crveno-belih". On dodaje da takve navode klub tretira kao ometanje tima u pripremama za izuzetno važnu utakmicu sa Metalcem za vikend.

 

"Reč je o navodnim izjavama predsednika FSS. Kada neko bude dao izjavu o bilo kom događaju i stao iza nje svojim punim imenom i prezimenom, i mi ćemo kao klub reagovati", zaključio je Nikolovski za "Sportservis".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here