Karadžić želi novi mandat u FSS!

Nema nameru da ide: Tomislav Karadžić
 

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić planira da ostane na toj funkciji do Svetskog prvenstva 2018. godine! On je na svečanoj promociji novog selektora Dika Advokata takvu nameru otkrio kada je upitan za finansijske uslove saradnje sa holandskim stručnjakom.

"Ne želim sada o tome da pričam pred čovekom, da mu ne bi bilo neprijatno. Ako vas baš zanima govorićemo o tome za koji dan. Nismo izašli iz našeg budžeta, premije su u visini pređašnjih, a plata je čak i mnogo manja nego što je bila kod nekih ranijih selektora. Delom i zbog toga, ali pre svega zato što mislimo da smo u Advokatu pronašli idealno rešenje, razgovarali smo o mogućnosti da se saradnja produži i posle EP 2016. Naravno, ako scenario bude onakav kakav priželjkujemo. Kada to kažem jasno vam je i da planiram da se kandidujem za novi mandat", rekao je vidno raspoloženi Karadžić, koji je tokom inicijalnog obraćanja nasmejao prisutne ućutkivanjem sive eminencije srpskog fudbala Milovana Đorića.

 

"Đoriću, samo malo pažnje, molim te", brecnuo se Tole na raspričanog kolegu.

 

Prvi čovek FSS zahvalio se Siniši Mihajloviću i Ljubinku Druloviću na svemu što su uradili za reprezentaciju, ali je naveo da nikada nije obećavao da će ovaj drugi ostati na selektorskoj funkciji jer je FSS procenio da mu je potreban prekaljeni strateg.

 

O večitoj debati o potrebi za strancima u srpskom fudbalu Karadžić je rekao:

"Pre nego što krenete o tome da pišete samo ću vas podsetiti da nikada pre u Srbiji nismo imali stranca ovakvog kvaliteta i iskustva. Verujem da će čvrstom rukom unaprediti našu igru", zaključio je svoje izlaganje prvi čovek srpskog fudbala.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime