Foto: Printscreen/Instagram
Karamela

Popularni voditelj Goran Stojićević poznatiji kao Karamela otkrio je koje su tragedije posebno promenile njegov život.

– Bilo je tu mnogo tužnih momenata, recimo kada su mi roditelji umrli, ali i kada je nastradala Ksenija Pajčin. Družili smo se 24 sata, bili smo kao jedna duša. Isto smo razmišljali, smejali smo se istim stvarima nemam više nijednu drugaricu sa kojima se družim kao sa njom – kaže Karamela.

On je dodao da nikada nije mogao da pretpostavi da će se takva tragedija dogoditi.

– U životu nisam mogao to da pretpostavim, čak oni su se jednom ili dvaput posvađali, ali ništa nije to izglealo alarmantno. Družili smo se, čak je i ćale moj glumio u njenom spotu “Brka debeli”, sve mi je drugačije u životu posle njenog gubitka – otkrio je Karamela.

Jedna od najvećih tragedija koja je potresla domaću javnu scenu bilo je ubistvo pevačice Ksenije Pajčin. Nju je ubio tadašnji partner, maneken Filip Kapisoda, nakon čega je presudio sebi.

Prema izvorima bliskim istrazi, otkriveno je da je Ksenijino telo bilo u hodniku, a Filipovo u sobi, dok je pored njega bio pištolj. Pevačica je imala ulaznu i izlaznu ranu na glavi, dok je maneken imao samo izlaznu ranu na temenu, što je ukazalo na to da je Filip ubio Kseniju, a onda pucao sebi u usta. Spekulisalo se o tome da su se njih dvoje svađali danima pred ovu tragediju, a da je nakon kobnog sukoba Ksenija je obukla jaknu i krenula iz stana, ali ju je Filip ubio na vratima.

U prilog pričama da je odnos dvoje ljubavnika išao od ljubavi do mržnje koja je, nažalost, prevladavala, govore i svedočenja Ksenijinih komšija u njenoj zgradi u Nikšićkoj ulici na Voždovcu.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here