Karatisti “Ipona” osvojili 12 medalja

0

Najuspešnija na takmičenju mladih do 17 godina, na kome se okupilo više od 300 takmičara iz 19 klubova, bila je Adriana Slijepac sa čak tri zlatna odličja.

 

I ovo nadmetanje za karatiste do 17 godina, potvrdilo je kvalitet i dobar rad Ipona, koji vodi Miloja Slijepac. Oni su osvojili 12 medalja – četiri zlatne, šest srebrnih i dve bronzane. Najuspešnija je bila Adriana Slijepac, koja se okitila sa tri zlatna odličja, dva u pojedinačnoj, a jedno u ekipnoj konkurenciji kao kata tim u kome su još bili Kristina Stanojević i Dimitri Kartašov.

 

Četvrto zlato osvojila je Ana Božić u katama pojedinačno. Po dve srebrne medalje pripale su Anji Miler i Kristini Stanojević, dok su ostali osvajači Nađa Blagojević i

kata tim u sastavu Pavić Asanović, Ana Božić i Anđela Karlica. Do bronze su stigli Dimitri Kartašov i kata tim u kome su bili Rade Asanović, Anja Miler i Mihael Petrušanski.

Karatisti Ipona na "Herman Hese kupu" osvojili čak 12 medalja

 

Trener Ipona Miloja Slijepac ističe da su organizacija i suđenje na "Herman Hese kupu" bili na visokom nivou i ne krije zadovoljstvo zbog uspeha svog mladog tima.

 

Sledeće jako takmičenje, na kome će učestvovati petoro karatista iz Nirnberga Adriana Slijepac, Kristina Stanojević, Ana Božić, Dimitri Kartašov i Miloš Crnogorac, je Evropski kup u Subotici, 14. i 15. novembra. Za sada u bogatoj zbirci trofeja sa raznih nadmetanja nedostaju samo medalje i pehari sa evropskih kup-takmičenja, ali je za verovati da će petočlana sastav iz Nirnberga iz Subotice doneti neki od trofeja.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here