KARCINOM – TUMOR – RAK

0

 

 

Imunoterapije su prirodne dopunske metode, kao samostalne ili kao metoda sa konvencionalnom medicinom, pripremaju se isključivo individualno i uz dijagnozu svakog pacijenta, stimulišu imuno-sistem, potpuno su neštetne i svako ih može uzimati i kombinovati nezavisno od konvencionalnih medicinskih terapija. Dijagnoza rak, jedna od vrlo čestih i najtežih podmuklih bolesti današnjice svakako je šok za čoveka, ali nije jednosmerna ulica, na kraju koje ga čeka smrt. To je stanje između odbrambenog procesa među ćelijama tumora koje izbegnu imunskoj odbrani i onim tumorskim ćelijama koje imuno-sistem uništi.
x Imuno-sistem čoveka uništavaju bolesti, lekovi, citostatici, zračenja ili drugi faktori kao što su stres i nezdrava hrana. Zato su na Institutu za zdravlje uz pomoć stranih naučnih ustanova i naučnika, razvili prirodnu metodu koja spada među jedinstvene i najdelotvornije prirodne dopunske metode, a koju potvrđuju brojne studije, posebno u Americi i Japanu. Kombinaciju prirodnog imuno-programa, sa terapijom od 24-karatnog zlata i ultrazvučnom Nano-Mist tehnologijom, donosi brze i trajne rezultate. Imunoterapija se koristi u klinikama širom sveta kao najnovija grana moderne onkologije koja koristi imunološki sistem u borbi protiv raka.

 

POMOĆ I SAVETOVANjE
INSTITUT ZA ZDRAVLjE I LEPOTU d.o.o.
Rogaška Slatina, Slovenija
00386 41 31 92 43, 00386 35 804 317

 

 

ZA SVE PACIJENTE KOJI IMAJU TEŠKU DIJAGNOZU ZA KOJU NA SVETU NEMA LEKA
Crohn i colitis su izlečive bolesti

 

ISPOVESTI OBOLELIH OD KOJIH JE ZVANIČNA MEDICINA JOŠ DAVNO DIGLA RUKE

Zbogom, leukemijo

U martu 2013. je 10-godišnjoj Jani B. dijagnostikovan težak oblik akutne limfoblastične leukemije. Čim su saznali za ovu dijagnozu, Janini roditelji su odmah došli na naš Institut u nadi da se devojčici može pomoći. Nakon dostavljenih nalaza, pripremljene su imuno-terapije i specijalan program koji je morao da bude prilagođen stanju deteta. Uz posebnu kontrolu lekarskih timova na klinici, Jana je sve vreme bila na našem programu. U aprilu 2014, rezultati testova su pokazali da je bolest pobeđena – u nalazu je jasno pisalo "Kompletna remisija osnovne bolesti", s uputom za kontrolu za tek godinu dana! Jana je danas zdrava devojčica, a još srećniji su njeni roditelji, koji još ne mogu poverovati da se čudo zaista dogodilo.
 

Bacio sam sve lekove

Dramatična ispovest 53-godišnjeg Aleksandra M, kojem je pre 30 godina bila dijagnostikovana Kronova bolest i početak ulceroznog kolitisa, sada je daleka prošlost. On je pre četiri godine došao na Institut sa sledećim dijagnozama: Crohnova
bolest tankog creva i colitis, perianalne i ileorektalne fistule i stenoza terminalnog ileuma.
"Lečio sam se od prvog dana. Prošao sam i neophodnu operaciju, i uzimao sve lekove koje sam morao prema zvaničnim medicinskim nalazima da pijem. Proveo sam mnogo dana u bolnici i nadao se da ću jednog dana biti izlečen uz, kako su mi rekli doktori, najnovije ‘biološke lekove’. Međutim, svaki dan mi je bilo sve gore, mislio sam da ću umreti… Primera radi, stolica mi je nekontrolisano izlazila i na fistulu, koju su doktori pokušali da otklone, ali nažalost bez uspeha. Zbog toga sam morao svih proteklih godina da nosim uloške. Moj život je bio uništen, jer mi moja bolest nije dopuštala ni najosnovnije stvari, a kamoli da osnujem porodicu.
Sasvim slučajno, po preporuci doktora koji je već znao za slučajeve izlečenih pacijenata, odlučio sam se da idem na terapiju Instituta u Rogaškoj Slatini. Bila mi je to poslednja nada jer je trebalo da ponovo idem na još jednu operaciju gde bi mi stavili otvor na trbušnom zidu kroz koji se prazni crevni sadržaj. Započeo sam sa programom lečenja, koje mi je Institut propisao, a koji se temelji na prirodnoj bazi. Samo nakon nekoliko dana uzimanja terapije, stolica se normalizovala, a krvarenje
prestalo. Potom, u roku od 14 dana se zatvorila i fistula koja mi je predstavljala najveći problem i noćnu moru, jer sam zbog nje svih tih godina morao da nosim uloške.
Bilo je teško poverovati, ali moja bolest je tako brzo nestajala, da ni ja, a ni doktori kod kojih sam redovno išao na kontrolu, nismo mogli verovati da je tako nešto uopšte moguće. Od kada sam na terapijama Instituta, nikada više nisam popio nijedan lek. Posle četiri meseca – bio sam zdrav čovek.
Danas živim, hvala milom Bogu i Institutu, srećno. Prošlo je više od četiri godine od početka terapije, a medicinski nalazi jasno pokazuju da je bolest, koja me je uništavala skoro 30 godina i za koju zvanična medicina tvrdi da nema leka – iščezla", kaže Aleksandar M.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here