Karleuša “potkačila” kolege na Tviteru

0

Bila baš vredna, pa je nekoliko tvitova posvetila i kolegama: Jelena Karleuša
 

Ko prati Jelenu Karleušu na Tviteru zna, otprilike, šta može da očekuje – fotke njenih odevnih kombinacija ("za pijacu"), najave gostovanja, prepisku sa fanovima, "prozivanje" ili odgovaranje na "prozivke" Seke Aleksić…ovoga puta je nekoliko tvitova posvetila i Aci Lukasu.

 

Pevačica je odavno "zaratila sa pola estrade" – sukob sa Lukasom je počeo nakon što je jednoj takmičarki iz Zvezdi Granda rekao da falšira kao Jelena Karleuša (zbog čega ga je tužila), a sukob sa Sekom traje godinama unazad, a nedavno je i on rezultirao tužbom (Seka ju je nazvala krpeljem i parazitom).

 

A evo kako je tvitovala Jeca:

 

"U Kuriru menadžer Ace Lukasa objavio dokaze da je na Marakani prodao samo 13.000 karata. Laž o 80.000 ljudi pade u vodu. Ćao Aco, kako si?"

 

"Iako mi je to što sam bila gost na njegova 3 koncerta, vratio uvredama, meni je Aca simpa. Treba biti nakazni netalentovani midžit a kurčiti se"

 

"I nikada nisam i nikada neću odgovarati na uvrede Ace Lukasa. To je kao da odgovorim Žiki Obretkoviću. Ljubim:-***".

 

A, onda je jednu poruku ostavila i Seki Aleksić…

 

"Nikada nisam odgovarala na uvrede raznih Zuhri, Radojki, itd Zašto? Plašim se njihovih stravičnih kratkih debelih prstiju-ćevapa sa kandžama".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here