Karmelo Entoni se vratio u NBA ligu

0
twitter.com/nbaphotos
Karmelo Entoni

Iskusni košarkaš iza sebe ima impresivnu karijeru.

Karmelo Entoni se vratio u NBA ligu. Posle loše sezone sa Hjustonom, odnosno samo 10 mečeva i odlaska u Čikago koji ga je odmah otpustio, Karmelo (35) godinu dana nije igrao košarku. Popularni Melo, 10 puta Ol-Star igrač, je na sve načine pokušavao da se vrati u ligu, a na kraju je i uspeo, potpisao je ugovor sa Portlandom.

Demijen Lilard je dao zeleno svetlo, Blejzersi su prošle godine igrali finale Zapada, ali su startovali loše, 4-8 u novoj sezoni. Melo će pomoći iskustvom, ugovor nije garantovan, biće zamena za Zaka Kolinsa koji je morao na operaciju i vratiće se u martu. Entoni je spreman, pridružiće se Blejzersima na predstojećoj turneji od šest mečeva, koja počinje u subotu u San Antoniju.

On će imati ulogu da rastereti Lilarda koji postiže oko 29 poena, igra u MVP formi, ali to se nije odrazilo na rezultate ekipe. Osim Denvera i Njujorka gde je pre šest godina bio najbolji strelac lige, Entoni je igrao za Oklahomu i Hjuston. Sa američkom reprezentacijom ima tri olimpijska zlata, kao i bronzu iz Atine. Osvojio je i univezitetsku titulu sa Sirakjuzom, bio treći pik drafta, 2003. godine.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here