Kasandra se skinula u kupaći i “oduvala” Instagram (FOTO)

0
Printscreen: Youtube

Telenovela iz Venecuele “Kasandra” otvorila je u našoj zemlji vrata svim serijama istog žanra. Domaća publika dobro je zapamtila njenu glavnu zvezdu Koraima Tores (47) koja je, decenijama nakon premijere sapunice, veoma zapažena na Instagramu. 

Čuvena Kasandra na Instagramu ima oko 250 hiljada pratilaca koji su među prvima videli u koliko dobroj formi je glumica. Znaju oni dobro da Koraima Tores naporno trenira, ali ih je ovaj prizor, ipak, iznenadio.

Glumica definitivno spada u sam vrh na listi poznatih ličnosti sa najizraženijim trubušnjacima, po kojima je prevazišla i Dženifer Lopez, poznatu između ostalog i po strastvenom treniranju i pločicama na stomaku.

Zvezda priče o Kasandri koja je ušla i u Ginisovu knjigu rekorda kao serija na španskom jeziku koja se emitovala u najvećem broju zemalja (128) oduševljava pratioce, a i širu publiku, celokupnim izgledom.

Govore joj da je ona ista Kasandra koju su gledali devedesetih godina u TV priči autorke Delije Fialjo.

Serija se premijerno u Venecueli prikazivala tokom 1992. i 1993. godine, dok je na našim malim ekranima emitovana 1997. ali se neretko i reprezira. Zbog ogromnog uspeha koji je sapunica postigla u našoj zemlji, Koraima je sa kolegom Enrijem Sotom (Randu) posetila Srbiju, a u godinama koje su usledile često je o toj poseti i našoj državi pričala u superlativu.

Glumica koja je rođena u Venecueli karijeru je počela osamdesetih, u serijama “Gardenia” i “Alondra”, a uloga Kasandre donela joj je internacionalni uspeh.

Ljubitelji Koraime Tores sigurno su ispratili i serije “Snovi i ogledala”, “U tuđoj koži”, “Blizanci” u kojima je, takođe, igrala. Glumom se i dalje bavi, a 1996. udala se za glumca Nikolasa Montera sa kojim ima sina Manuela Nikolasa.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here