Kasko2Go revolucija osiguranja u Švajcarskoj: Nova aplikacija za osiguranje automobila snižava premije do 50%

Sponzorisani tekst - kasko2go
0
Promo

Sezona promena je neizbežna. Iako je uobičajeno da se svake godine upoređuju ponude za veće premije zdravstvenog osiguranja i da se menja zdravstveno osiguranje, Švajcarci su iznenađujuće pasivni kada je u pitanju osiguranje automobila.

Iskustveno premije su trenutno niske, a potencijal štednje je odgovarajuće visok. Čak i za povremene vozače, kao što su putnici u javnom prevozu i nedeljni vozači, promena osiguranja bi bila korisna. kasko2go – Zug startup – od ovog proleća donosi revoluciju na tržište auto osiguranja, nudeći do 50% niže premije od svojih konkurenata, ne samo za ovu ciljnu grupu. To se postiže korišćenjem veštačke inteligencije i telematskih podataka kako bi se uzelo u obzir ponašanje pojedinca u vožnji.

Istraživanje koje je prošlog leta sproveo bonus.ch pokazuje da je samo 7% učesnika promenilo osiguranje automobila početkom 2018. godine. Ako bi Švajcarci promenili osiguranje automobila, mogli bi ublažiti značajan deo nekontrolisanog povećanja troškova zdravstvenog osiguranja. Promenom osiguranja u kasko2go vozači mogu očekivati i do 50% premije štednje. Međutim, postoji potreba da se brzo reaguje: mnoge polise osiguranja mogu biti raskinute na kraju kalendarske godine i tri meseca unapred. Ako pismeno obaveštenje o prestanku ne dođe do osiguravajuće kuće pre 30. septembra, prećutno će se produžiti za još jednu godinu.

Povremeni vozači plaćaju znatno niže premije

Zahvaljujući podacima iz veštačke inteligencije i telematike, inovativno rešenje iz kasko2go nudi realnu procenu ponašanja u vožnji i znatno jeftiniju alternativu konvencionalnom osiguranju. Premija se obračunava mesečno na osnovu pređenih kilometara i odbija se kao popust od ugovorene premije. Posebno je povoljno za povremene vozače, kao što su putnici koji putuju javnim prevozom i vikend vozače. Oni dobijaju atraktivne uslove osiguranja, jer će plaćati samo one kilometre koje su vozili.

Ponašanje u vožnji se računa, a ne nacionalnost

Ipak, danas je slučaj da određene grupe plaćaju mnogo više za osiguranje automobila od drugih samo zbog svoje nacionalnosti ili starosti. Nije bitno koliko voze efikasno i da li su pažljivi, sigurni vozači ili prebrzo voze. S druge strane, kasko2go nagrađuje niskim premijama.

Sve u jednoj aplikaciji

Za razliku od tradicionalnog osiguranja, premije se naplaćuju direktno na kreditnu karticu svakog meseca bez komplikovane papirologije. Tehnologija je jednostavna i kompletna na pametnom telefonu. Besplatnu aplikaciju možete preuzeti bez obaveza u App Store-u ili u Google Play prodavnici. „Svojim inovativnim konceptom, kasko2go je jednostavan i pametan i nudi dodatnu vrednost za svakoga. Svako ko traži savremenu, pristupačnu i fer alternativu tradicionalnom osiguranju naći će ono što tražimo“, kaže osnivač i izvršni direktor kasko2go Genadi Man. „A rukovanje je veoma jednostavno: preuzmite aplikaciju, unesite podatke, izaberite tarifu, odvezite se.“

O kasko2go AG

kasko2go je inovativni pružalac rešenja za osiguranike koji želi podsticati bezbednu vožnju. Zahvaljujući vlastito razvijenoj tehnologiji AI – und Telematic-Big-Data-Beurteilungen u kombinaciji s Pay-As-You-Drive i Pay-How-You-Drive modelima plaćanja, snižava se ukupna kasko2go premija osiguranja i do 50 posto.
U Švajcarskoj, od aprila 2019, kasko2go zajedno s partnerom, osiguravajućom firmom Dextra, nudi ovu revolucionarnu aplikaciju za osiguranje automobila prema kojoj se premija izračunava prema ponašanju tokom vožnje. Širom sveta kasko2go ima više od 150.000 korisnika koji već štede uz ovaj inovativni sistem. Sedište firme je u švajcarskom gradu Cug (Zug), a osnovana je 2017. i ima više od 60 zaposlenih, među kojima su većinom inženjeri, naučnici i stručnjaci za osiguranja www.kasko2go.com

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here