Kasno pojačali tempo

0

Ponovo strelac: Ilija Šešum

 

Kao da su "tempovci" čekali da domaći fudbaleri povećaju vođstvo na 2:0 u 29. minutu, pa da počnu sa igrom. U poslednjih 15 minuta prvog poluvremena, nekoliko dobrih akcija našeg tima sateralo je Bokenhajm u njihov šesnaesterac i rezultat se ubrzo promenio. Odlično izveden korner Stefana Rašević, lopta dolazi na nogu Nenada Malbaše na drugoj stativi i završava u mreži Bokenhajma u 38. minutu (2:1).

 

Foto galeriju sa meča možete da pogledate OVDE

 

Očekivanja da će Tempo u drugom poluvremenu zaigrati bolje protiv ekipe kojoj opstanak u ligi visi o koncu, nisu se ispunila. Naprotiv, u 57. minutu domaći povećavaju prednost na 3:1. Razdrmanim brojnim šansama protivnika, poslednjih 20 minuta je pripalo našim fudbalerima. Jovan Stojanović je dva puta imao šansu za gol, ali se jednom isprečila prečka, a drugi put stativa. Tek u 79. minutu posle Stojanovićevog odličnog prodora sa leve strane, pronalazi Iliju Šešuma i rezultat se smanjuje na 3:2.

 

"Rezervisti" ubedljivi

Čast našeg klupskog fudbala u Frankfurtu spasla je druga ekipa KSV Tempo. Oni su protiv drugog tima VFR Bokenhajm pobedili sa 3:0 (0:0). Poveli su golom Nikole Markovića u 53. minutu, a dva pogotka Alena Tomića u 56. i 66. minutu potvrdila su bolju igru. KSV Tempo 2 se nalazi na čvrstom 5. mestu Krajs B lige Frankfurt.
TEMPO 2: Miličević, Ivanišević (Stojičić), Kamber, N. Marković, Alvikin, Brandić, Tomić, Zo. Vasiljević (Mitrović), Ratić (M. Jevtić), Motika, Banika.

– Neigranje četvorice prvotimaca Tempa ne može biti uteha za poraz. Izgleda da smo ostali bez prave motivacije. Prvo mesto je daleko, a naše 5. mesto je sigurno. Momci su pomalo zasićeni, a igramo protiv ekipa koje se bore za opstanak u ligi i te ekipe igraju na sve ili ništa – rekao je posle utakmice Nenad Malbaša, strelac prvog gola za Tempo.

Do kraja meča Tempo nije uspeo da promeni rezultat, a samo bod u poslednja četiri susreta bi mogao biti nagoveštaj krize u našem klubu.

 

KRAJSOBER LIGA

VFR Bokemhajm – KSV Tempo 3:2 (2:1)

FRANKFURT

Stadion: Bokemhajm.
Gledalaca: 120.
Strelci: Malbaša u 38. i Šešum u 79. minutu.
Kartona nije bilo.
TEMPO: Jevtić, Mihailović (Matijević), Marković, Marinković, Babić, Stojanović, Dubačkić, I. Šešum, Maksimović (Alvikin), Rašević (Lakić), Malbaša.
Pozicija na tabeli:
5. Tempo 29 15 7 7 74:41 52

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here