Foto: MN Press

“Smatram da imamo kvalitet da prođemo Kairat i da ćemo to pokazati u sredu”, izjavio je fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai.

Crveno-beli u sredu od 20.30 sati očekuje revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Kairata, a u prvom meču izgubili su 2:1.

– Reč je o dobroj ekipi, ali svi uspesi koje smo postizali prethodnih godina govore u prilog tome da Crvena zvezda ima kvalitet da se takmiči sa najboljim timovima u Evropi. Moram da istaknem da je uživanje igrati pred navijačima, zaista je bilo fenomenalno protiv Vojvodine i Mladosti i potrebna nam je podrška. Kada vidimo što ispunjenije tribine, mnogo nam je lakše da igramo – rekao je Katai za klupski sajt.

– Jasno je da još uvek nismo u pravoj formi koja se od nas očekuje, ali verujem da nam fali samo malo da je dostignemo – smatra Katai.

– Treba dobro da uđemo u meč sa Kairatom i posle verujem da neće biti problema. Ipak i ako se ne desi takav scenario, verujem da imamo kvalitet i da možemo da prođemo u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona. Nećemo srljati, to je sigurno, ali je možda baš ova utakmica trenutak od koga ćemo punom snagom krenuti u nove pobede – zaključio je Katai.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime