Katanija: “Mihajlović najbolji trener u istoriji”

0

Siniši ugovor sa Katanijom ističe 2011. godine, a kako kaže predsednik tog kluba Antonio Pulvirenti, Mihajlović je najbolji trener kog je tim sa Sicilije ikada imao.

 

Srbin izrasta u vrhunskog trenera

 

"Mihajlović je fudbalski ekspert. Ima iskustvo i kao igrač, a sada stasava i kao trener. On je najbolji stručnjak na klupi našeg tima ikada, ako ne i u celoj Italiji", rekao je Pulvirenti.

 

Mediji na Apeninima tvrde da predsednik Fiorentine Antonio Dela Vale tajno pregovara sa srpskim stručnjakom. Međutim, Mihajlović je to odlučno demantovao nazvavši takve tvrdnje "čistim budalaštinama".

 

"To su novinarske izmišljotine. Morate nešto da pišete, mene nije briga, neću da se time bavim", rekao je u svom stilu Siniša Mihajlović.

 

Sa druge strane, iz kluba poručuju da će Prandeli sigurno ostati u ekipi barem još godinu dana, čak i ako ne izbori plasman u Evropu na kraju ove sezone. Ipak, to bi moglo da zavisi od Juventusa koji bi na kraju sezone trebalo da ponudi saradnju ovom stručnjaku, koji je nekada igrao za tim "stare dame".

 

Inače, Mihajlović je na poslednjoj utakmici na gostovanju Napoliju (1:0) ponovo isključen, jer je protestvovao kod sudija, a trener Katanije kaže da ga, kao i obično, nije zaslužio.

 

"Ne mogu da ćutim na nepravdu. Delvekio je srušen za penal, a takođe su se nekoliko puta igrači Napolija nesportski poneli. U drugom poluvremenu rival je bio bolji i zaslužio pobedu. Nemam šta da zamerim ekipi, odlično su se borili, ostali smo na pristojnom rastojanju od najugroženijih timova", rekao je srpski stručnjak.

 

Mihajlović je preuzeo Kataniju tokom ove sezone i sa njom je uspeo da izađe iz opasne zone. Prošle godine trenirao je Bolonju, a prethodno je bio pomoćnik Robertu Manćiniju u Interu.

 

Katanija je nakon 31. kola Serije A na 14. poziciji sa 39 bodova.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here