instagram/katarinagrujic.doll
Katarina Grujić

Kako piše „Svet“ pevačica Katarina Grujić hitno je hospitalizovana pre dva dana zbog teške upale bubrega. Naime, kako ovaj portal saznaje, pevačica se u poslednjih mesec dana nije osećala dobro, ali budući da je stalno na nastupima, nije imala vremena da ode kod lekara.

Međutim, njeno zdravstveno stanje se u poslednje vreme pogoršalo, a nakon što je Grujićeva, pre dva dana, zbog neizdrživih bolova otišla kod doktora.

– Kaća je pre nešto više od mesec dana počela da se žali kako se ne oseća dobro i da nešto s njenim organizmom nije kako treba. Pošto je od početka letnje sezone mnogo radila, oštre bolove u leđima, bol u stomaku i konstantni umor prepisala je prehladi i virusima koji vladaju. Iako se stanje iz dana u dan pogoršavalo, ona nije želela da ide kod doktora, ubeđena da nije ništa strašno i da će kroz nekoliko dana biti bolje, ali, nažalost, čekanjem je samo dodatno pogoršala svoje stanje – kaže izvor Kurira i otkriva da se Kaća odlučila da ode kod doktora tek kada je su bolovi postali neizdrživi.

– Prolazile su nedelje, njoj nije bilo bolje. Svakim radnim vikendom situacija se pogoršavala i ona je brzo shvatila da joj se dešava ne što mnogo alarmantnije od gripa. Jednog jutra, Kaća je s nastupa u prestonici stigla pred zoru kući i polako spremala za spavanje. Međutim, u tom trenutku stomak i leđa su počeli toliko da je bole da nije mogla da stoji na nogama. Počela je da vrišti od bola, ne uspevajući da se pomeri. Pozvala je drugaricu i zamolila je da dođe po nju, priča izvor i otkriva kako je Grujićeva reagovala kada su joj rekli da ima tešku upalu bubrega i da će biti zadržana u bolnici.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime