ATA IMAGES
Katarina Grujić

Pevačica Katarina Grujić uživa u ljubavi sa Markom Gobeljićem, uveliko prave planove o budućnosti i bebi koja će na zimu doći na svet, a slavlje su zbog pandemije ali i Kaćine trudnoće rešili da odlože, piše “Blic”.

– Imali su velike planove, oboje su se oduševili kad su saznali da je Kaća trudna. Ona nema neke tegobe, samo povremene mučnine, nije se puno ugojila i nesmetano može da nastupa i radi. Zakazala je brojne nastupe, uželela se publike i pevanja i sve dok bude mogla da radi toga se neće odreći. Ušla je u drugo tromesečje i stomak je počeo da se nazire, ali ona kao i svaka žena sve to garderobom dobro prikrije – kaže izvor.

Katarina je tokom trudnoće izuzetno pažljiva i trudi se da izbegne svaki rizik.

– Planirali su veliku svadbu, da okupe brojne prijatelje, sportiste i pevače članove porodice. Međutim, brine ih da će zbog korone ponovo početi mere i da će biti ograničen broj ljudi. Sa druge strane, i Kaća se brine da se trudna izlaže riziku, velikom slavlju i gužvi. Ipak tokom nastupa je od publike izolovana na bini, što trudnoća više odmoče to više brine – kaže naš izvor i dodaje:

– Sa druge strane, ona je poput većine žena maštala da se uda u raskošnoj haljini koja će joj stajati kao salivena. Shvatila je da ne želi da se uda sa trudničkim stomakom, već da je bolje da sačeka kako bi taj veliki dan protekao kako je sanjala. Par za sada planira da sudbonosno “da” kaže na proleće, da okupe sve drage ljude, da proslave svoju ljubav kako su oduvek i zamišljali. Postoji priča i da će se kod matičara venčati pre nego što se dete rodi, kako bi izbegli komplikacije oko priznavanja deteta, ali dogovor još uvek nije postignut. Ukoliko ostane pri tome, na proleće se veseliti uz venčanje u crkvi.

Pevačica je nedavno otkrila da je tokom spektakularne veridbe koju joj je fudbaler priredio zalakala od sreće, kao i da su sva njena očekivanja ispunjena.

– Marko je ispunio sva očekivanja, ovaj prsten sam želela, on me iznenadio. Ja sam kao i svaka devojka komentarisala na Instagramu, samo da ne bude krug i da ne bude srebro. Bio je zlatan, i bila je kocka, sve je pogodio. Krenule su mi suze od sreće, nisam očekivala, drago mi je da sam baš njegova do kraja života – rekla je u emsiji “Šok Tok”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here