ATAImages

Fudbaler Marko Gobeljić nedavno je zaprosio pevačicu Katarinu Grujić, a sada je ona otkrila detalje veridbe i svadbe.

– To je trebalo da bude neka privatna žurka, čisto da se svi prijatelji i mi okupimo. Htela sam da dođem u trenerci, nisu mogli da me nagovore da se sredim, a da sam obukla trenerku, pokajala bih se sigurno. Ovako je sve nekako bilo veliko iznenađenje, uzbuđenje i velika sreća. Ne mogu da kažem da nismo planirali veridbu, ali nisam očekivala ni da će biti ovako. Lepo je što ide sve po redu i dalje me drži to uzbuđenje od veridbe – priča Katarina i otkriva kada planiraju da svoju ljubav krunišu brakom.

– To je sledeći korak naravno, ali čekamo da se normalizuje situacija sa koronom. Polako počinjemo da radimo, tako da će venčanje verovatno biti sledeće godine – kaže ona i otkriva kakvu svadbu priželjkuje.

Iako je istakla da joj se želje menjaju iz dana u dan, jedno je sigurno, a to je da će se na njenoj svadbi ispoštovati svi srpski običaji.

– Nekad hoću da svadba bude na nekoj plaži, da bude romantično sa samo 20-tak ljudi, te hoću veliku svadbu sa 600-700 zvanica, ali jedno je sigurno – običaji moraju da se ispoštuju kakva god bila svadba – rekla je pevačica.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime