25, August, 2019, Belgrade - Music Week festival 2019. Performance of Katarina Grujic. Katarina Grujic. el/ATAImages. 25, avgust 2019, Beograd - Music Week festival 2019 na Uscu. Nastup Katarine Grujic. Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Čini se da će Katarina Grujić 2021. godinu pamtiti ne samo po činjenici da se verila za fudbalera Marka Gobeljića, već i po tome što će krajem godine postati mama!

Popularna pevačica uskoro bi trebalo da uđe u peti mesec trudnoće, a budući roditelji radosne vesti podelili su samo sa najbližim.

Pevačica je sada objavila fotografiju u kupaćem kostimu na kojoj se jasno može videti da joj se trudnički stomak nazire, ali da je i dalje njena savršena linija tu.

Sudeći po fotografijama i snimcima koje Kaća objavljuje na Instagramu, ona je na moru sa sestrom, dok je odsustvo njenog verenika opravdana, jer Marku danas kreće fudbalsko prvenstvo LingLong lige Srbije.

– Katarina je od trenutka kada je počela da se zabavlja sa Markom znala da je on onaj pravi. Njihov odnos je od samog starta bio savršen i nikoga nije iznenadilo kada je fudbaler zaprosio svoju devojku – rekao je naš izvor nedavno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here