Foto: ATA Images
Katarina Zivkovic

Budući da gotovo godinu dana nemaju posla, zbog pandemije koronavirusa, pojedine pevačice potražile su pomoć stručnih lica, kako bi što lakše prebrodile težak period. Jedna od njih je Katarina Živković.

Pevačica je nedavno je odlučila da potraži stručnu pomoć, i otvoreno govori o tome da vodi računa o mentalnoj higijeni.

– Nekad nemam volje da ustanem iz kreveta. Ni sa kim se ne viđam jer mi se ne priča. Sve ovo predugo traje i sada ne znam da li mi teže pada to što ne radim, ili što ne putujem… Potražila sam pomoć psihologa i do sada išla na dve seanse. Dosta sam čitala o depresiji i mada znam da smo svi mi dobri teoretičari, a malo ko od nas zna da to primeni u praksi, odlučila sam da verujem ljudima koji se time bave i kojima je posao da pomažu – kaže Katarina, koja veruje da će uskoro izaći iz depresije i opet imati razloga samo za smeh.

Ona je dodala i da joj fizička aktivnost dosta pomaže.

– Idem u teretanu, bavim se sobom. Trudim se da ne potonem, ali mislim da je sve ono što su nam mesecima nametali kao obaveznu meru, a to je fizička distanca, ostavilo traga na sve nas, u pravom smislu te reči. Svi smo se distancirali od svega i od svih – rekla je Kaća.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here