Foto: ATA Images
Katarina Zivkovic

Katarina Živković na javnim dešavanjima i prilikom gostovanja u emisijama uvek je raspoložena i puna energije, a sada je u iskrenoj ispovesti otkrila da više ne može da glumi da je srećna i zadovoljna kada se zapravo oseća potpuno drugačije.

Osim što je pogođena finansijski zbog toga što nema nastupe, oni joj nedostaju i kao vid socijalizovanja i komunikacije sa publikom, a to nije jedini problem koji je muči.

Katarina je otkrila da joj je otac ponovo bolestan iako se pre nekoliko meseci operisao. Kancer debelog creva se vratio i metastazirao, zbog čega su i krsnu slavu proslavili utroje, plašeći se da se otac ne zarazi i koronavirusom ukoliko im iko od gostiju dođe.

“Nisam trenutno raspoložena za neke nove projekte. Ne znam kako moje kolege podnose ovu situaciju, nisam se susretala sa njima, ali ja je podnosim jako loše. Ne mogu da se izborim sa tim što ne radim. Poremetila me je cela ta situacija oko korone. Osim toga, tata mi je bolestan, pa se i tu dodatno čuvam, tako da ne izlazim previše, ne družim se previše sa prijateljima, nego gledam da budem izolovana”, rekla je Živkovićeva i dodala:

“Gledala sam sebe na televiziji i u nekim intervjuima gde izgovaram: Znate kako, ja sam puna života, a moj izraz lica govori suprotno i rešila sam stvarno da prestanem da se pojavljujem i da ne lažem da sam puna života. Dok ne bude bolje, ne želim da se pojavljujem u javnosti. Korona me je onemogućila da radim, a meni se socijalni život zasnivao na poslu. Tu sam se i družila i imala mnogo više elana i da izađem nakon posla. Meni je moj posao najbitniji pored porodice. Na sve to, mučna je i situacija sa tatom koji se razboleo, operisan je, ali se karcinom vratio. Osim toga, tu je milion problema. Ne mogu da glumim sreću i da ljudima plasiram nešto što nije tako.”

Iako je njen otac uspešno operisan, nakon čega se osećao dobro, analize koje su uradili pokazale su da se rak vratio i proširio.

“Tata ima karcinom debelog creva, operisan je pre nekoliko meseci i išao je na hemoterapije. Nažalost, nakon toga smo uradili sve moguće analize, išao je na skener, na magnetnu rezonancu, tumor-markere i ispostavilo se da se tumor vratio, to jest da je metastazirao i sad krećemo ispočetka i svi dajemo sve od sebe da to bude kako treba. Dodatno me plaši ova situacija gde su svi bolnički centri pretvoreni u kovid-bolnice. Sad nema mesta za onkološke bolesnike, ne smeš ni najobičniji grip da imaš. To je malo i nepravedno, ali mi nećemo odustati”, kazala je Katarina.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here