Tanjug/AP

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) kaznila je danas Fudbalski savez Srbije (FSS) zbog ponašanja navijača tokom utakmice protiv Engleske (0:1) odigrane u nedelju uveče u Gelzenkirhenu. Kažnjena je i Albanija još većom novčanom kaznom.

Kako je navedeno na sajtu UEFA, FSS je kažnjen sa 4.500 evra zbog ubacivanja predmeta na teren tokom meča. Uz to, UEFA je kaznila Fudbalski savez i sa 10.000 evra zbog provokativne poruke na meču, koja nije prikladna za sportski događaj.

Ove odluke donete su na osnovu člana 16.2.b disciplinskog pravilnika. Tako je FSS kažnjen sa ukupno 14.500 evra.

Disciplinska komisija UEFA kaznila je i Fudbalski savez Albanije sa ukupno 37.375 evra zbog ponašanja navijača tokom meča protiv Italije (1:2). Albanija je kažnjena zbog paljenja pirotehnike, ubacivanja objekata na teren, uletanja na teren i zbog prikazivanja provokativniih poruka, koje nisu prikladne sportskom događaju.

FS Albanije će izvesno biti kažnjen i posle današnje utakmice protiv Hrvatske (2:2), jer su njene pristalice horski sa navijačima protivničke selekcije pevale “Ubij Srbina”.

3 COMMENTS

  1. sta pisete gluposti? to nisu navijaci,vecina njih su drzavni proizvod. Tko je bio vodja navijaca CZ krajem osamdesetih godina? ajde pogodite ako imate hrabrosti.

  2. Bravo Vucko!!!! Nema dalje. Kriminalci, kokosari, sa IQ 58, to su ti koji su uglavnom bili vodje navijaca sirom nase bivse drzave. Mada je Cecin suprug imao vrlo bezobzirnu inteligenciju- koju je lepo unovcio. Sto ga onaj Gavric ubi? Da mu nije Sloba naredio? Ko ce to znati?

  3. Vucko,
    budi iskren i kazi ,a ko je bio vodja navijjaca Partizana, cinimi se da je u jednoj banjin na dugommmmm odmoru i jedan od nagorih kriminalaca i kasapina. Samo navodite Arkana, a Velja belivuk bio je cvecka dobrotvor. Sram vas bilo, zato i propadate ko klub jer nema para ko da vam daje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here