facebook.com/huntennis
Srpski teniser

U prvom kolu turnira na šljaci u Budimpešti Australijanac Džon Milman (39. na svetskoj listi) obavio posao protiv našeg igrača za nepun sat sa 6:1, 6:2.

 

Miomir Kecmanović (87) se na glavni turnir probio preko dva kola u kvalifikacijama, ali je ostao bez daha u duelu sa šestim nosiocem.

Dušan Lajović se ranije prijavio za ogledanja u mađarskoj prestonici i ne sluteći koliko će daleko da dogura na turniru iz masters serije u Monte Karlu. Prvi put u karijeri je bio finalista, na žalost izgubio je od Italijana Fabija Fonjinija, a napori na prvom od tri takmičenja na šljaci iz kategorije 1.000 uoči Rolan Garosa omeli su ga da nastavi da se ističe i u Budimpešti. Umesto njega protivnik domaćeg igrača Metea Valkusa u prvom kolu biće Italijan Janik Siner.

Kasnije se Laslo Đere (33) kao peti nosilac na početku sastaje s Letoncem Ernestsom Gulbisom (78). Filip Krajinović (105), koji je isto prošao kvalifikacije, savladao je u prvom kolu Italijana Andreasa Sepija (62) posle 2:40 časa iscrpljujuće borbe sa 6:2, 6:7 (3:7), 7:5. Sledeći rival mu je osmi nosilac Moldavac Radu Albot (44).

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here