ATA IMAGES
Kija Kockar

Pevačica Kija Kockar otkriva da u grudima ima četiri tumora i zbog svog zdravstvenog stanja i ne pomišlja da ugradi silikone.

Kija jednom godišnje mora da ide na kontrole.

– Pratim situaciju. Svi tumori su, hvala Bogu, benigni, tako da je za sada sve pod kontrolom. Lekari su rekli da jednom godišnje dolazim na preglede, što i radim, tako da oni prate moje stanje – priča pevačica za Informer i dodaje da je zadovoljna svojim prirodnim grudima.

– Nikada nisam razmišljala o tome da uradim grudi. Možda se za to odlučim nakon porodaja, ukoliko bude potrebe. Trenutno tu ne bih čačkala, s obzirom na to da u grudima imam četiri tumora.

Rijaliti zvezdi su pre tri godine otkrivene promene na dojkama io na je tada otvoreno govorila o zdravstvenim problemima.

– Sasvim slučajno sam napipala neke kvržice na grudima. Nije mi bilo svejedno i odmah sam zakazala pregled kod doktora. Ultrazvuk je pokazao da imam tritumora – rekla je pevačica i apelovala na žene da redovno idu na preglede.

Prevencija je ključ svega. Pregledajte se na vreme. Žene, budite odgovorne i zdrave!

Podsetimo, Kija je u novembru 2018. godine operisana na Institutu za onkologiju i radiologiju i odstranjen joj je jedan tumor. Međutim, ubrzo su se pojavila još dva.

– Išla sam na kontrolu i pronašli su mi još dva nova tumora, koja se do tada nisu videla na mamografu. Jedan koji je bio baš veliki ranije mi je izvaden. Doktorka mi je rekla da se ne plašim i da će sve biti u redu. Verujem joj jer je ona spasla život jednoj mojoj koleginici stjuardesi – ispričala je pevačica.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here