EPA-EFE/NINA PROMMER
Kim Kardašijan

Američka rijaliti zvezda Kim Kardašijan ima stotine miliona pratilaca na svojim društvenim mrežama, a te profile često koristi za promociju određenih proizvoda. Međutim, poslednjom reklamom izazvala je podsmeh svoje publike.

U objavi koju je postavila na svoj Instagram, Kim se snimila u luksuznoj kuhinji, pokazujući kako priprema jelo.

“Kao zaposlena majka, uvek tražim brze i jednostavne načine da pripremim hranu”, počela je milijarderka dok je stavljala tanjir pilećih nagetsa u fritezu.

Iako je bilo jasno da je reč o reklami, Kim je od srca nasmejala svoje pratioce koji su se u komentarima rugali rijaliti zvezdi jer se pretvara da je kuvarica.

“Možeš da reklamiraš svaki proizvod, osim hrane i onih kulinarskih. Svi znamo da ne mrdaš prstom, kada su svakodnevni kućni poslovi u pitanju”, napisao joj je jedan pratilac.

Između ostalog, korisnici su istakli da Kim ima svog ličnog kuvara, kao i celokupno osoblje koje za nju obavlja ove poslove, dok su mnogi doveli u pitanje i njene kulinarske sposobnosti.

“Zašto njena kuhinja izgleda kao apoteka? Pitam kao zaposlena mama koja dosta kuva”, napisala je jedna korisnica.

Inače, Kim je u poslednje vreme sve više u centru pažnje zbog izuzetno vitke figure, što je mnogim njenim fanovima delovalo čudno jer je oduvek bila poznata po svojim oblinama.

Starleta je od 2021. godine smršala više od 20 kilograma, kako bi se na Met Gala ceremnoji održanoj 2022. godine pojavila u kultnoj haljini legendarne filmske glumice Merilin Monro. Na poslednjim fotografijama ispod majice su joj se videla rebra.

Da li je smršala zbog dijete ili hrane koju sama priprema ostaje da nagađamo.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here