pixabay.com

Sve srpske škole na Kosovu dobile su preteći mejl da su im podmetnute bombe, a kako je navela Kancelarija za KiM, preteći mejlovi “upućeni su na adrese 71 škole na KiM”.

U pomenutom mejlu, pored upozorenja da je podmetnuta bomba nalazi se i poruka sledeće sadržine:

“Nećemo se sakriti. Ubistva će biti potrebna, mi ćemo ubiti. Biće potrebno uništenje. Uništićemo. Iskreno nam je žao što će nevini stradati. Nema drugog rešenja, srušićemo srpsku vladu. Naše oči su uprte u predsednika Srbije i njegovu pratnju. Ubićemo sve””, stoji u pretećoj poruci.

5 COMMENTS

  1. Krvoločni i zverima nalik ljudi, nažalost, predstavljaju pečat našeg vremena. O njima je temeljno pisao apostol Pavle i rekao da će osobine poput sebičnosti, bezosećajnosti prema drugima, nespremnosti za bilo kakav dogovor, okrutnosti, bez ljubavi prema dobroti, izdajstva, tvrdoglavosti i ponosa biti dominantne osobine tzv. poslednjih dana sveta kakvog poznajemo. Potreban nam je potpuno drukčiji svet bez mržnje, ratova, nasilja i nacionalizma. Svet koji može obezbediti samo Bog.

  2. Bojim se da doticni nisu svesni sta je u stvari ” Srpski inat ” , nisu ni svesni da ce samo uvecati Vucicev ugled u NARODU Srbije ! Neverovatno je koliko ti sto pisu takve E-Mailove nisu prvo istrazili kako Prosecan gradjanin Srbije reaguje na pretnju !!!!
    kakav amaterizam kako glupo se ponasaju , nikako nisu shvatili da Srbi nisu Amerikanci niti prosecni Evropljani samo treba dobro da se pripaze jer ako ih nahvataju tu im ni Policija nece pomoci , pogotovo jer prete deci , bojim se da bi ih masa lincovala !

  3. Вучићу,вријеме је да средиш Косово и да им тотално избтишеш сваку жељу против Србије.

  4. Koje poturio ono oruzje u Jajincima taj je poslao i ove poruke. Samo Vucic ima koristi od ovih poruka. Mora Vucic u svakoj prici biti.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here