YT Printscreen

Navijači Anortozisa u velikom broju stigli su u Beograd, gde njihov tim igra protiv Partizana u četvrtak od 18.45. Kiprani su i dalje i igri za prolazak dalje, a za tako nešto potrebna im je pobeda u Humskoj.

Zbog toga je veliki broj navijača Anortozisa stigao u Beograd. Dobili su 700 karata, a kako saznajemo, pokušavaju da nabave dodatne karte, a takođe će imati i pomoć navijača OFK Beograda, kao i Dinama iz Moskve, sa kojima su u bratskim odnosima.

“Maxhtec” je već stigao u Beograd, dobro su raspoloženi i njihova pesma se već čuje na ulicama Beograda.

Oni su se grupisali u Ruzveltovoj ulici, u blizini Vukovog spomenika, gde su uz bubnjeve pevali svom klubu.

Želeli su da imaju i korteo kroz Beograd, ali im je policija zabranila da na taj način dođu do stadiona pošto se u Beogradu u isto vreme igra i meč Crvena zvezda – Olimpijakos u košarci od 19 časova u Pioniru.

Zbog toga će navijači Anortozisa na stadion ići organizovano autobusima. Takođe, pošto je veliki broj njih kupio karte i za druge tribine, posle sastanka UEFA i klubova, odlučeno je da Partizan proverava dokumenta svim navijačima koji budu ulazili na stadion, kao i da ne pusti vlasnike kiparskih dokumenata na tribine koje nisu namenjene gostujućim navijačima

I trener Partizana Aleksandar Stanojević na konferenciji je pozvao navijače Partizana da u velikom broju dođu na stadion, pošto je čuo da Kiprani dolaze u velikom broju.

Podsetimo, meč je na programu od 18.45 uz prenos na RTS 1 i Arena sport premium 1, a Partizanu je za prolaz dovoljan i bod.

Ipak, pobeda bi crno-belima donela mnoge benefite, kao i srpskom fudbalu u borbi za direktno mesto u Ligi šampiona.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here