KK Partizan isporučio vodu Areni

0

 

Sa parketa na radnu akciju. Tako bi u najkraćem mogao da se opiše ponedeljak u taboru košarkaškog kluba Partizana, čiji su prvotimci priskočili u pomoć ugroženima u poplavnom talasu.

Predvođeni kapitenom Žofrijem Lovernjom, kao i najboljim šuterom Bogdanom Bogdanovićem, kompletna ekipa kluba iz Humske 1 angažovana je u cilju prevazilaženja teške situacije.
"Prvotimci Partizan NIS-a, koji su prethodnih dana samoinicijativno odnosili pomoć u prihvatne centre širom Beograda, svi zajedno su otišli do Beogradske arene kako bi isporučili deo neophodne količine vode za ugrožene ljude. "Voda Vrnjci“ daje dugogodišnju podršku crno-belima, ovoga puta udružili su se za viši cilj. Košarkaši kluba iz Humske su istovarili kamion vode zajedno sa volonterima, koji predano rade na razvrstavanju svega što u Arenu stigne tokom svakog sata. Formirali su lanac i svi kao jedan, brzo završili veliki posao“, piše na zvaničnom sajtu srpskog prvaka.

 

 

Crno-beli su, pojačani poslovnim direktorom Mlađanom Šilobadom, posetili su i unutrašnjost Arene, koja je pretvorena u ogromni centar za razvrstavanje svega što od pomoći stigne.
„Niko nije ostao ravnodušan na taj prizor, koji i simbolično pokazuje rezmeru nesreće koja se dogodila i jedinstvo ljudi koja je pokazana u teškom trenutku za sve“, dodaje se u saopštenju crno-belih, koji su uz podršku kompanije „Fruit World“ obezbedili oko dve tone voća, koje je dostavljeno u Halu 3 na Beogradskom sajmu, kao i isto toliko povrća koje će biti usmereno na ranžirnu stanicu Makiš.

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here