Jirgen Klop

Menadžer Liverpula Jirgen Klop možda je sebi potpisao i otkaz na kraju sezone, nakon izjava koje je dao pred gostovanje Redsa protiv Lidsa!

Upitan od strane novinara “Skaj Sporta” koliko se njegovo mišljenje o Superligi Evrope promenilo u odnosu na one reči koje je izrekao 2019. godine, Nemac je poručio:

– Moje mišljenje se nije promenilo. Imamo neke informacije, ne mnogo, i to je veoma teško. Ljudi nisu srećni zbog ove odluke i ja mogu da ih razumem. Ali ne razumem šta je tih 12 klubova htelo. Uvek je samo više utakmica i uvek je u pitanju samo novac, novac, novac… Ja nemam problema sa Ligom šampiona, volim takmičarski faktor fudbala. Sviđa mi se što Vest Hem ima priliku da igra LŠ sledeće sezone – rekao je Nemac.

Posle ovih Klopovih izjava, pitanje je koliko će se sve to dopasti gazdama Liverpula koji je jedan od 12 klubova osnivača nove Superlige Evrope.

Pogotovo što svi znamo šta je rekao pre dve godine:

– Nadam se da se ta Superliga nikada neće desiti. Sa načinom na koji funkcioniše Liga šampiona, fudbal već ima sjajan proizvod, a tu je i Liga Evrope. Za mene je Liga šampiona već Superliga, jer ne igraju stalno isti klubovi jedni protiv drugih. Zašto bismo pravili sistem u kom se Liverpul sastaje sa Real Madridom deset godina zaredom. Ko bi želeo to da gleda svake godine.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here