MN Press

Menadžer Mančester Junajteda Ole Gunar Solskjer govorio je o svojoj budućnosti u klubu, ali se nije obazirao na navode medija da bi „Crveni đavoli“ uskoro mogli da prekinu saradnju sa njim.

Klub sa „Old Traforda“ trenutno se nalazi na razočaravajućem 15. mestu tabele Premijer lige sa samo sedam osvojenih bodova iz prvih šest duela. U Ligi šampiona Junajted je osvojio šest bodova u tri kola, ali je u prethodnom duelu ekipa iz Mančestera poražena u Istanbulu od Bašakšehira.

– Imao sam pozitivan dijalog sa klubom i mi smo stvorili planove. Posadili smo seme, a drvo raste. Planiramo dugogorčno. Naravno, želimo i rezultate što je pre moguće, ali ključno je ono što činimo na duge staze – izjavio je Ole Gunar Solskjer.

– Ne možemo da reagujemo ishitreno nakon jednog ili dva loša rezultata, moramo da ispitamo koji su uzroci toga i donesemo odluke. Mentalitet našeg kluba i sportska kultura su se poboljšali u velikoj meri otkad sam ja u klubu i stvaramo pobedničko stanje uma. Ipak, ako izgubite meč, svuda će se pojaviti kritičari. Samouveren sam u svoj uspeh u klubu, zašto ne bih bio? Ako ja ne verujem u svoje vrednosti i vrednosti svog stručnog štaba, ko će onda to da radi? Nećemo se urušiti kao kula od karata posle jednog ili dva loša rezultata – rekao je norveški stručnjak.

Junajted u subotu od 13 časova i 30 minuta gostuje Evertonu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here