Foto:MN Press

Fudbalska reprezentacija Srbije igra u sredu od 20.45 u gostima sa Turskom utakmicu 4. kola Lige nacija.

Selektor Ljubiša Tumbaković neće morati da računa na sedmoricu igrača – Dušana Tadića, Luku Milivojevića, Emila Rockova, Marka Grujića, Strahinju Pavlovića, Aleksandra Kataija i Sašu Zdjelara.

Kako se navodi na sajtu FSS-a, oni su u dogovoru s klubovima dobili dozvolu selektora da ranije završe reprezentativne obaveze.

Kataija i Zdjelara očekuje “večiti” derbi za vikend, dok je, podsetimo, nešto ranije ekipu napustio i Miloš Veljković, koji je od Verdera imao dozvolu da ide samo u Oslo, ali ne i da igra mečeve Lige nacija.

Sve ovo znači da će selektor Tumbaković, baš kao i u meču sa Mađarskom pre nekoliko dana u Beogradu, morati mnogo da kombinuje i rotira.

Tumbaković je ponovio šta je prioritet u oktobru i novembru.

– Mi nemamo najbolji rezultat u Ligi nacija, a već sam rekao šta nam je bio prioritet u septembarskom i oktobarskom ciklusu. Igrali smo u Oslu jako zahtevnu utakmicu, a Liga nacija sada nema tu dimenziju kao u prethodnom ciklusu. Imamo sjajne igrače, ima ih i selekcija Turske, ali vidite da sve to nije garancija da možete biti prvi ili drugi na tabeli – rekao je Tumbaković između ostalog.

B divizija Lige nacija (grupa 3):
20.45 Turska – Srbija
20.45 Rusija – Mađarska

1 COMMENT

  1. Naslov patka-Srbi vrede vise od hrvata.Paranoja ,gluposti ,oni se bore izgaraju na velikim turnirima .Nasi novinari bolje da cute,da ne pisu takve gluposti.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here