Foto:MN Press

Fudbalska reprezentacija Srbije igra u sredu od 20.45 u gostima sa Turskom utakmicu 4. kola Lige nacija.

Selektor Ljubiša Tumbaković neće morati da računa na sedmoricu igrača – Dušana Tadića, Luku Milivojevića, Emila Rockova, Marka Grujića, Strahinju Pavlovića, Aleksandra Kataija i Sašu Zdjelara.

Kako se navodi na sajtu FSS-a, oni su u dogovoru s klubovima dobili dozvolu selektora da ranije završe reprezentativne obaveze.

Kataija i Zdjelara očekuje „večiti“ derbi za vikend, dok je, podsetimo, nešto ranije ekipu napustio i Miloš Veljković, koji je od Verdera imao dozvolu da ide samo u Oslo, ali ne i da igra mečeve Lige nacija.

Sve ovo znači da će selektor Tumbaković, baš kao i u meču sa Mađarskom pre nekoliko dana u Beogradu, morati mnogo da kombinuje i rotira.

Tumbaković je ponovio šta je prioritet u oktobru i novembru.

– Mi nemamo najbolji rezultat u Ligi nacija, a već sam rekao šta nam je bio prioritet u septembarskom i oktobarskom ciklusu. Igrali smo u Oslu jako zahtevnu utakmicu, a Liga nacija sada nema tu dimenziju kao u prethodnom ciklusu. Imamo sjajne igrače, ima ih i selekcija Turske, ali vidite da sve to nije garancija da možete biti prvi ili drugi na tabeli – rekao je Tumbaković između ostalog.

B divizija Lige nacija (grupa 3):
20.45 Turska – Srbija
20.45 Rusija – Mađarska

1 KOMENTAR

  1. Naslov patka-Srbi vrede vise od hrvata.Paranoja ,gluposti ,oni se bore izgaraju na velikim turnirima .Nasi novinari bolje da cute,da ne pisu takve gluposti.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime