Knežević će rado da svedoči protiv Caneta

0

Ratko Knežević spreman da pomogne u borbi protiv švercera cigareta
 

Bivši bliski saradnik premijera Crne Gore Mila Đukanovića je naveo da je sa Specijalnim tužiocem Srbije razgovarao sredinom oktobra putem video linka iz Zagreba i da su tom prilikom pričali o nizu različitih tema, pa i o duvanskim mafijama sa ovih prostora.

On je napomenuo da ti razgovori ne mogu biti upotrebljeni kao dokaz u postupku, ali da će se "vrlo rado odazvati ukoliko ga srpsko tužilaštvo pozove za svedoka".

Knežević je optužio Đukanovića i Subotića za još niz krivičnih dela, ubistava, pranje novca…, govoreći o njima kao licima koja su pomenuta u optužnicama za šverc duvana italijanskog i švajcerskog tužilaštva.

On je rekao da ostavljujući sudu i tužilaštvu da utvrde ko su nalogodavci ubistva hrvatskog novinara i vlasnika "Nacionala" Iva Pukanića, "ja smatram da će se na kraju pokazati da su to njih dvojica". Knežević je naveo da ne zna da li je Pukanić uveo ucenjivanje u hrvatsko novinarstvo, ali zna da su mu nuđeni veliki iznosi da neke stvari ne objavljuje i to preko kurira duvanske mafije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here