Knin: Cela porodica stradala u reci Krki

0

wikimedia.org
Foto: Ilustracija

"Tojota", kojom je upravljao Jadran Grizelj iz Knina sletela je danas, nešto pre 17 časova, u nabujalu Krku na ulazu u Knin. Osim vozača, u kolima su se nalazili njegova majka, supruga Milena i njihovo dvoje dece, dečak od šest meseci i devojčica od 2,5 godine. Svo petoro je stradalo.

Kako se nezvanično saznaje, automobil je, iz još neutvrđenih razloga, udario u ogradu mosta i upao u nabujalu Krku. Zvuk lomljenja ograde čuli su stanari obližnjih kuća na ulazu u Knin. Oni su videli razbijenu ogradu, ali na mostu nije bilo automobila pa su odmah posumnjali da je vozilo završilo u ledenoj reci. Dotrčali su na mesto nesreće, ugledali auto u reci i odmah pozvali vatrogasce i Hitnu pomoć.

Kako je JVP Knin udaljen svega 150 metara od mesta nesreće, kninski vatrogasci su odmah reagovali – neki su stigli trčeći, a neki u vatrogasnim vozilima. Iz kola koja su potonula u ledenu reku prvo su izvučeni majka i beba, koja se nalazila u nosiljci, međutim, već su bili mrtvi.

– Automobil je izvučen iz reke Krke, a vatrogasci su iz njega izvadili poginule osobe – potvrdio je komandant vatrogasne jednice Knin Mladen Jelić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here