Ko je budući Obamin protivnik?!

0

 Skot Braun je pozirao za "Kosmopoliten" još davne 1982.godine.
 

U republikanskom taboru već se spekuliše da je naredni cilj Brauna da se kandiduje za predsednika SAD.

Iako važi za liberalnije republikance, s obzirom na to da je podržao legalizaciju abortusa, Braun spada u krug onih koji podržavaju smrtnu presudu, zloglasne tehnike ispitivanja osumnjičenih za terorizam, protivi se federalnom programu za smanjenje emisije štetnih gasova i davanju državljanstva ilegalnim imigrantima.

 

U političke vode uplovljava 1992. Bio je poslanik najpre u Predstavničkom domu a potom i Senatu Masačusetsa, gde je reizabran u tri mandata. Pre političke karijere, Braun je bio uspešan foto model. Kao 22-godišnji student prava u Bostonu, pozirao je nag za magazin Kosmopoliten koji ga je 1982. proglasio za „najseksipilnijeg muškarca“. Iako mu je slava prijala, opredeljuje se za karijeru pravnika za imovinsko pravne poslove.

 

U Nacionalnoj gardi Masačusetsa stekao je čin potporučnika. Kao advokat odbrane u Gardi radio je kratko u Paragvaju i Kazahstanu. U septembru prošle godine proslavio je 50. rođendan odlaskom u vojnu penziju.

 

Braun je odrastao uz babu i dedu, jer su mu se roditelji razveli još kad je imao godinu dana. Kao 12-godišnjak priveden je zbog krađe u jednoj prodavnici. U braku sa Gailom Haf, reporterkom na Bostonskoj televiziji je 23 godine. Imaju Ajlu, koja je bila polufinalista američkog Idola i Arianu, studentkinju medicine na univerzitetu Sirakuze. Osim kuće u Vrentanu, poseduje i stan u Nju Hempširu, tri apartmana u Bostonu i tajm šer vilu na karipskom ostrvu Aruba.

 

Obami je obećao da će svojim pikapom doći u Vašington na košarkaški duel u dvorištu Bele kuće. Dok je kao student trenirao košarku, uspešno je davao koševe sa velike daljine. Zapažene rezultate postigao je na takmičenjima u trčanju, biciklizmu i plivanju. Zbog svakodnevnih treninga ustaje u pet sati. Dobitnik je priznanja državni službenik godine. Sebe opisuje kao radoholičara, dobrog momka, patriotu.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here