RTS
Radio RTS

Radio Beograd je proteklih dana slavio devedeset i peti rođendan. Tom prilikom, kao da se čitava javnost osetila pomalo slavljenikom. Kako je moguće da pored interneta i televizije, pored svih video-kanala i društvenih mreža, neko se još seća dobrog, starog radija?

Odgovor je zapravo u pitanju, jer upravo putem interneta, kablovskih sistema i društvenih mreža, kao i tjub kanala, radio je nastavio da živi. Pritom nije zaboravio na tradicionalnu vladavinu etrom, do buduće konačne digitalizacije. Ostao je svoj, a da istovremeno nije izgubio korak s vremenom.

Radio ponovo osvaja medijski prostor. Na adresi www.rtsplaneta.rs, za slušaoce naše internet platforme, Radio Beograd je pored već postojećih pet kanala bogatiji za još četiri: RTS Pletenicu, RTS Džuboks, RTS Vrtešku i RTS Rokenroler.

Ko je ubio radio, pitali su se naši u eri pojave televizije. Ko je ubio televiziju, komentarisali su zajedljivo pobornici interneta.

Danas u velikoj kući umreženog sveta, može da opstane svaki medij. U njoj ne postoje deplasirani sadržaj ili loša rezolucija. Postoji samo dobar ili loš program.

Za Radio Beograd svedoči gotovo jedan vek bogate arhive sada dostupne i na RTS Planeti, koju ponosno predstavljamo našim slušaocima.

RTS Planeta, vaš prostor na digitalnoj planeti.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here