pixabay.com

Pronalazak savršene venčanice često je u potpunom neskladu s idejom koju smo prvobitno imali, međutim ove dame mogle su i jesu izabrale baš sve što žele pa su njihove venčanice imale paprene cifre.

– Našla sam se sa Sarom Barton i zaljubila se u čarobnu krinolinu, koja je bila u totalnoj suprotnosti od onoga u čemu sam se prvotno zamišljala – prisetila se teniska zvezda Serena Vilijms venčanja od pre tri godine.

Cena njene bele haljine s potpisom Sare Barton za kuću Aleksander Mekvin bila je oko 3,12 miliona dolara pa je time zaradila titulu najskuplje venčanice.

Viktorija Svarovski, naslednica carstva koje nosi njeno prezime, udala se za Vernera Mirza u kreaciji optočenoj kristalima. Čak pola miliona Svarovski kristala krasilo je njenu haljinu s velom od osam metara, koja je koštala oko milion dolara.

Treće mesto najskuplje venčanice na svetu pripalo je Grejs Keli, koja se 1956. udala za princa od Monaka. Haljina je koštala oko 625.000 dolara.

Kim Kardašijan nosila je Živanši haljinu inspirisanu siluetom sirene, s potpisom dizajnera Riccarda Tiscija. Kreacija je takođe imala paprenu cenu, od čak 550.000 dolara.

Glumica Selma Hajek udala se 2009. godine za direktora mega luksuzne kompanije Kering te je pritom odenula Balensijaga venčanicu. Cena haljine bila je gotovo 550.000 dolara, piše Hello.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here