Ova lista donosi odgovor na pitanje kakav je koji znak horoskopa, kada je u pitanju pamet! Nema ljutnje, nije ovo pitanje inteligencije, niti je namera liste da ikoga uvredi, problem je što su ovi znaci najskloniji tome da budu brzopleti, pa tek onda shvate šta su uradili! Odluke uglavnom donose instinktivno.

Pripadnici ovih znakova imaju, ipak, čime da se ponose jer su uglavnom i najsrećniji znakovi.

6. Bik

Bikovi su šesti na ovom spisku, zato što ih bilo koji vid odbijanja u privatnom ili poslovnom životu pretvara u “životinje”! Ako želite da zbunite Bika, samo ga odbijte, neće moći da razmišlja ni o čemu drugom! Kad nešto nije po njihovom, znaju burno da reaguju, da budu zbunjeni i “pogubljeni”, zbog čega će okolini delovati kao da nisu baš naročito pametni.

5. Lav

Lavovi vole da preteruju i egocentrični su, spremni na sve kako bi ih drugi zavoleli. Pokušaće baš sve kako bi im se drugi divili, čak i ono u čemu nisu dobri. Upravo zbog te spremnosti da idu glavom kroz zid, kako bi zadobili nečije divljenje, završili su na ovoj listi.

4. Vaga

Vage su sledeće iako deluju inteligentno. Međutim, najveći deo svoje intelektualne moći koriste za manipulaciju! Za razliku od Ovnova, jako dobro razumeju tuđa osećanja. Obožavaju savršenstvo, a kako bi ga postigle, Vage su spremne na razne gluposti.

3. Ovan

Ovnovi su zauzeli treće mesto. Oni su najveća misterija ove liste jer su jako inteligentni i jako glupi u isto vreme. Izgledaju nevino, a zbog nesposobnosti da stvari shvate ozbiljno, deluju kao zabavne osobe. Ali zapravo ne mogu da se pohvale emocionalnom inteligencijom koja je potrebna da bi razumeli druge.

2. Strelac

Drugo mesto zauzeo je Strelac. Najčešće se smatra da su Strelčevi opsednuti sobom, neodlučni i skloni borbi isključivo za sebe. Zbog toga ostavljaju utisak da su manje inteligentni, iako su oni znak koji možda najbolje sagledava širu sliku.

1. Rak

Prema listi, najgluplji znak je Rak. Na prvom mestu našao se zbog svoje preterane osetljivosti i sklonosti burnim reakcijama, koje nisu logična.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here