Ko su Novakove komšije u Marbelji? Putin, Ronaldo, Kluni, Banderas… Svi žive u palatama (VIDEO)

0
Foto: Mario Ćužić/HTS
Novak Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković postao je vlasnik luksuzne vile u Marbelji, za koju je prema pisanju španskih medija “iskeširao” 10 miliona evra i tako postao deo “poznatog komšiluka”. 

Naime, Novak, koji poseduje nekretnine širom svet au vrednosti od oko 30 miliona evra, sada je kupio kuću u jednom od najekskluzivnijih delova Španije, gde žive mnogi poznati i moćni ljudi iz sveta politike, sporta i šoubiznisa.

Novak će tako za komšije u Marbelji imati moćne ljude i zvezde poput Kristijana Ronalda, Vladimira Putina, kralja Saudijske Arabije, Salman bin Abdulaziz Al Saud, ali i glumce kao što su Antonio Banderas, Džordž Kluni, Robert de Niro, Dolf Lundgren, Hju Grant, Hulio Iglesijas, Sajmon Kauel… tu je i lepotica Eva Longorija, ali i Fabio Kapelo, legendarni fudbalski trener, kao i najpopularniji UFC borac Konor Mekgragor.

Ronaldo je vilu u Marbelji kupio prošle godine, navodno je za nju platio 1.5 miliona evra, a enterijer i pogled iz bazena vredi svaki cent.

Interesantno je da je kuću ovde izgradio i predsednik Rusije, Vladimir Putin. Navodno je izgladnja koštala 15 miliona evra, a čitava palata, koja je ubedljivo najveća od svih u okolini, ima 4.000 metara kvadratnih, sa dva bazenoa i velikom baštom i fontanama, a ima i svoj bioskop, spa centar, 10 kupatila i spektakularne poglede koji sežu do Gibraltara i Severne Afrike, a ima i svoj heliodrom, kao i garažu za 10 automobila.

Saudijska porodica takođe decenijama ima bliske veze s Marbeljom, mnogi članovi kraljevske porodice leto provode upravo ovde, a nedavno je ovaj grad posetio i lično Salman bin Abdulaziz Al Saud.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here