Ko zakasni mora na balkon

0

Otvorili priredbu: Dečja grupa KUD-a Sveti Nikola
 

Program su otvorili najmlađi, dečja folklorna grupa, a potom su nastupili srednji i prvi ansambl. Prvo ženska pevačka grupa a onda je kompletan ansambl odigrao Igre iz Vranjskog Polja, da bi na kraju veterani podigli publiku na noge i dobili ogroman aplauz.

 

Srednja grupa

Imaju plan do maja

Krajem decembra ovo udruženje slavi klupsku slavu Svetog Nikolu. U januaru sledeće godine, biće podela paketića deci, u martu organizuju Festival folklora na kojem će nastupati i udruženja iz Srbije i sa Kosova i u maju organizuju putovanje do Teslića u Republici Srpskoj.

Posle toga je počelo narodno veselje a za dobro raspoloženje su se potrudili Jelena Vidić i Dejan Milenković poznati vokalni interpretatori u ovom kraju.

– Drago mi je da smo uspeli u kratko vreme da organizujemo već šestu zabavu i drago mi je da imamo sve više i više članova i folkloraša u našem udruženju. Večeras vidite i sami, sala je prepuna, pa smo morali i na balkon da puštamo goste. Pošto je bilo gužve pomagao sam i ja u kuhinji. Zahvalio bih svim roditeljima koji su radili u servisu i kuhinji, jer bez njih ne bi uspeli ovo tako lepo da odradimo – izjavio je Jadranko Lešić predsednik ovog udruženja, rodom iz Teslića, poznat kao veliki humanista poplavljenom narodu u Srbiji i Republici Srpskoj.

– Večeras smo se skupili ovde da se malo proveselimo. Atmosfera je odlična, družimo se i na kratko zaboravimo na svakodnevne brige i radne obaveze. A u ponedeljak nas čeka ponovo posao – izjavio je Strahinja Dodig rodom iz Benkovca.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here