U šokantnoj vesti se navodi da se privatni helikopter proslavljenog američkog košarkaša srušio u blizini mesta Kalabasas nedaleko od Los Anđelesa u nedelju ujutro po lokalnom. 

Pretpostavlja se da je s Kobeom Brajantom (41), legendom Lejkersa iz Los Anđelesa, koji je karijeru završio 2016, putovalo još četvoro. ESPN je obavestio da je s njim bila i njegova druga kćerka Đijana (13), koja je trenirala košarku. S njenom drugaricom i njenim roditeljima krenuli su na utakmicu školskog tima.

Uzrok pada se utvrđuje. Helikopter se srušio s 500 metara, 25 minuta po poletanju.

Sa sigurnošću se tvrdi da s njim nije bila njegova supruga Vanesa. Izrodili su četiri kćeri, a najmlađa Kapri došla je na svet u junu prošle godine. Najstarija Natalija nedavno je napunila 17, a Bjanka ima četiri.

Informacija da je u letilici bio i Rik Foks (50), Brajantov saigrač u Lejkersima (1997-2004), nije tačna. Opovrgli su je medijski zastupnici bivšeg košarkaša.

Dan pre tragedije jedna od najznačajnijih vesti iz NBA bila je da je sadašnja zvezda Lejkersa Lebron Džejms (35) nadmašio Brajanta na večnoj listi strelaca u vodećoj košarkaškoj ligi sveta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here