Kod Rasima glumci, ambasadori, novinari

0

Loše iskustvo kolega koji su se "opekli" aktivnim ulaskom u politiku nije sprečilo glumca Aleksandra Dunića, popularnog Ćirka iz "Bele lađe" i Dragana Vujića Vujketa (lik Panjkovića u istoj seriji) da se priključi novoj stranci.

– Da, tačno, podržavam ih u radu i biću njihov član – kratko je potvrdio Dunić, odbijajući da odgovori na pitanje "Vesti" da li mu je ovo prvi stranački angažman.
Iako se osnivači trude da do osnivačkog kongresa, zakazanog za 12. decembar, prepoznatljiva imena drže u tajnosti, mediji su saznali da će na podužem spisku biti i reditelj Jug Radivojević.

 

Preko nove Rasimove stranke, politici se vraćaju i nekadašnji funkcioner liberala Žarko Jokanović i Goran Petrović, bivši šef Državne bezbednosti koji je raskid sa Liberalno demokratskom partijom Čede Jovanovića svojevremeno obznanio na sva medijska zvona.

 

Ponovo "vaskrsava" i Mihajlo Kovač, bivši ambasador u Beču i funkcioner Koštuničinog DSS. Biće tu i Miladin Kovačević iz Zavoda statistiku, svojevremeno član Srpskog pokreta obnove i Reformskih snaga Ante Markovića, kao i Zoran Dragišić, profesor na Fakultetu bezbednosti. Ljajiću, koji je karijeru započeo kao novinar, nisu odolele ni Aneta Mihajlović (bivša urednica TV Košave), ni Dragana Milićević (nekad glodur TV Studija B ).

Rasim Ljajić sa novom strankom u koju je utopio i svoju Sandžačko demokratsku partiju, ima ambicije da od lokalne partije sa nacionalnim predznakom napravi respektabilnog političkog aktera na celoj teritoriji Srbije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here