pixabay.com

Na ljubavnoj mapi Grci su najbolji, kaže istraživanje.

Istraživanje sprovedeno među 27 nacija i preko 30 hiljada ispitanika o njihovim intimnim fantazijama, navikama i odnosima, a rezultati su pokazali sledeće podatke – Srbije na mapi nema, a predvodnici su Grci gde se čak 87% odraslih muškaraca pohvalilo da imaju ljubavne odnose barem jednom nedeljno, prenosi britanski “Sun”.

Izgleda da Grčka kao destinacija za letovanje nije toliko popularna samo zbog lepih plaža, girosa, feta sira i pristupačnih aranžmana. Tamo možete da pronađete i lidere u kvantitetu i kvalitetu intimnih odnosa.

Odmah iza Grka nalaze se Norvežani gde se čak 35% žena izjasnilo da ima orgazam svaki dan. Koliko god nam Skandinavci delovali hladni, izgleda da su veoma strastveni, ali i podučeni kako ženama treba udovoljiti. Hladno vreme je, čini se, vremenska prilika koja im ide na ruku, pa je vođenje ljubavi najbolja metoda za “zagrevanje”. Pa ko voli – nek izvoli u Grčku na letovanje, a u Norvešku na zimovanje. Avanture neće manjkati.

U Japanu su se izjasnili a za intimizaciju nemaju dovoljno vremena zbog posla broja sati koje provode na istom, dok bi Francuzi sve “na brzaka”, samo ne znamo gde oni žure. Tek 13% mogu da izdrže duže od 13 minuta, pokazuju “Durexova” istraživanja. Brazilci su im sušta suprotnost, pa ako volite na duže staze, u Brazilu može da potraje i do 30 minuta.

Rusi su 12. septembar proglasili “Danom začeća”, pa ohrabruju stanovništvo da tog dana ostanu kod kuće i rade na reprodukciji. Ko “ubode” na taj dan, čeakju ga vredne nagrade devet meseci kasnije.

Novozelađanke su svetske rekorderke u menjanju partnera, pa za života ih u proseku promene preko 20.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime