pixabay.com

Internet stranica za upoznavanje “IllicitEncounters.com” anketirala je hiljadu muškaraca i žena kako bi otkrili njihove seksualne navike, kao i stavove vezane za suprotni pol.

Brinete su najbolje ljubavnice, fantastične su u krevetu – reklo je njih 58 odsto.

Kad je sklonost neverstvu u pitanju, 54 odsto smatra da su plavuše najviše sklone tome, dok je za brinete glasalo 26 odsto ispitanika, za crnke njih 12 odsto, a tek osam odsto je uvereno kako su to crvenokose žene.

Najvažnija osobina da bi s nekim završili u krevetu je smisao za humor – reklo je 91 odsto ispitanih. Četvrtina žena priznalo je da bi spavale s muškarcem koji im nije toliko privlačan ako bi znao da ih nasmeje. Tri četvrtine žena i 63 odsto muškaraca je otkrilo da su im najbolji ljubavnici bili očajni plesni partneri.

Više od trećine ispitanika (36 odsto) otkrilo je da su se sramežljivi ljudi s kojima su izlazili pokazali kao sušta suprotnost kad su se našli iza zatvorenih vrata – sva sramežljivost je nestala.

Istraživanje je pokazalo, ono što već manje više znamo, da muškarci razmišljaju o seksu više nego žene, piše “Dejli mejl”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here