Pixabay.com

Kada se nekome poverimo, želimo da ta osoba čuva našu tajnu. Međutim, nismo svi isti i postoje osobe koje jednostavno ne mogu da izdrže, a da barem s jednom osobom ne podele ono što ste im priznali.

Na to kako će i koliko dugo neka osoba čuvati tajnu utiču i zvezde. Različiti horoskopski znaci različito čuvaju tajne. Dok će neki s vašom tajnom otići u grob, drugima je bolje da ništa ne govorite – osim ako vi zapravo želite da to sazna ceo svet.

A tu su onda i oni znaci koji su u sredini. Za njih čuvanje tajne zavisi od okolnosti. Ako misle da bi odavanje tajne moglo da nanese štetu osobi – biće diskretni, a ako misle da tajna nije tako velika, podijeliće je sa svima s kojima se nađu u kontaktu.

U svakom slučaju, verovali u horoskop ili ne, uvek možete barem da se dobro zabavite otkrivajući kakvi su horoskopski znaci u čuvanju tajni.

Ko zna, možda u nekom od opisa na kraju i prepoznate sebe ili neku vama poznatu osobu.

Ovan

Kako Ovan čuva tajnu? Jedina tajna koju će “sačuvati” ovaj znak je ona koju ne zna. Ne rade oni to iz zlobe, ali jednostavno ne znaju da se uzdrže kada s njima podelite nešto takvo, tako da će vašu tajnu nakon Ovna saznati i svi ostali. Oni samo generalno nemaju previše tajni i smatraju da je najbolje ništa ne skrivati.

Bik

Bikovi su sjajni u čuvanju tajni i shvataju ih vrlo ozbiljno. Kada nešto podelite s Bikom, on će da ćuti, a odlučnost da sačuva vašu tajnu neće se smanjiti s vremenom.

Blizanci

Blizanci imaju najbolju nameru da sačuvaju vašu tajnu, međutim, na kraju će je ipak odati. Blizanci, naime, vole tokom razgovora da ispričaju sočan trač ili dobru priču pa se mogu zaneti i ispričati vašu tajnu. Dobra stvar je ta da su iskreni po tom pitanju pa će vas, pre nego im odate tajnu, upozoriti šta bi moglo da se dogodi.

Rak

Rakovi su osetljivi i uvek se trude da budu rame za plakanje, međutim, čuvanje tajni za njih može biti izazovno kada su jako emocionalni. Ako dele neke svoje osećaje, postoji mogućnost da u zanosu podele i neke vaše tajne. Rakovi su zapravo najsrećniji kada ne moraju da čuvaju tajne.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here