Selektor košarkaške reprezentacije Srbije i trener Fenerbahčea Igor Kokoškov još jednom je pričao o saobraćajnoj nesreći koja je imala velikog uticaja na njega.

Tako je u razgovoru sa Džoom Arlauckasom, u popularnom podkastu specijalizovanog portala Eurohups, ispričao na koji način mu je splet nesrećnih okolnosti preokrenuo život. On je bio jedan od talenata koji su obećavali u nekadašnjoj Jugoslaviji, ali je zbog saobraćajne nesreće morao da digne ruke od igračke karijere.

– Gotovo 11 meseci sam bio u bolnici zbog različitih razloga. Imao sam nekoliko operacija. Jedan deo mene bio je srećan, govorio sam sebi da je moglo biti i gore. Šta da sam izgubio nogu, da nisam više mogao da hodam? – istakao je Kokškov.

Iskusni stručnjak se oporavio od nesreće i ostavio je te loše i tužne dane iza sebe. Ispostaviće se da se u potpunosti ostvario u ulozi trenera.

– Sreća može da ti da šansu koju možda i ne zaslužuješ, ali u svakom slučaju ćeš u nekom trenutku pokazati svoje pravo lice. Ako si uspeo u ovom poslu, znači da ima nešto dobro vezano za tebe – zaključio je selektor Srbije.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime