Foto: MN Press
Aleksandar Kolarov

Fudbaler Intera i bivši kapiten “orlova” Aleksandar Kolarov prvi put se oglasio posle dešavanja na utakmici Srbije i Škotske.

Defanzivac Intera je iz Milana stigao u Beograd, ali je pred meč odluke za plasman na EURO rekao tadašnjem selektoru Ljubiši Tumbakoviću da ne može da igra zbog povrede.

Iako je srpski medicinski tim ustanovio da bi mogao na teren, Kolarov je insistirao da ostane na klupi, čak i da ne izvede udarac sa 11 metara u penal seriji.

– Ja sam doneo odluku da ne igram, nije tačno da mi je trener Intera (Antonio Konte prim. aut) zabranio. Neke stvari sam na svoju ruku radio, nisam bio zdrav, mogao sam da izađem na teren, pa da se posle tri minuta uhvatim za nogu i da bude sve u redu – rekao je Kolarov.

Bivši kapiten “Orlova”, koga selektor Dragan Stojković Piksi nije zvao za novi kvalifikacioni ciklus, napomenuo je da nije prvi put da se javnost obruši na srpske reprezentativce.

– Mogao sam da očekujem da će FSS tada da stane uz mene, javljali su se i pričali, neko je komentarisao iz svog interesa. Ovaj put ja, pre deset godina neko drugi, zbog penala, očekivao sam da na meni bude najveća krivica. Sada je druga energija, čini mi se – rekao je Kolarov.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here