Kolašinac: Nisam rekao da mi je oduzeto zlato u Zagrebu zato što sam iz Srbije

0

Demanti: Asmir Kolašinac
 

“Oduzeli su mi zlato samo zato što sam iz Srbije. Kuglu sam bacio najdalje, ali mi je sudija rekao da sam napravio prestup i poništio mi je šesti hitac. Jako sam razočaran”, preneli su hrvatski mediji izjavu srpskog atletičara.

 

Međutim, Kolašinac se oglasio pošto je saznao šta je napisano u medijima i istakao da to nije istina.

 

“S obzirom na to da sam tek sada dobio informacije o tome kakvi su naslovi izašli prvo u našim medijima, a kasnije to hrvatski mediji preuzeli želim da demantujem to, rekao je Kolašinac.

 

“Radi se o navodnoj mojoj izjavi gde sam optužio organizatore memorijalnog mitinga Hanžekovic u Zagrebu da su mi sudili prestup zato što dolazim iz Srbije. Radi se o spornom hicu iz šeste serije gde sam imao daljinu dovoljnu za pobedu. Da li je bio prestup ili ne, to neka ide na dušu meni i sudiji koji je to sudio. Zaista sam zatečen takvim naslovima i veoma mi je krivo što je zbog nesporazuma napravljen skandal”, naglasio je Kolašinac, “Jesam ljut na sudiju, i dalje smatram da nisam prestupio, ali on se pita i to nema nikakve veze sa nacionalizmom i time što ja dolazim iz Srbije”.

 

Najbolji srpski bacač kugle naglasio je da je u Hrvatskoj bacio lični rekord i da su mu svi hici bili preko 20 metara.

 

“Tako bacam baš iz razloga što se osećam kao da sam kod svojih. Svake godine sam na pripremama u Hrvatskoj i to po dva meseca, te večeri su svi navijali za mene i svi su skočili kada sam bacio na liniju od 21 metara. Nikakvog razloga nemam da bilo šta loše kažem, posebno što je organizator ukazao čast bacacima kugle da budu na takvom jednom bacalištu i da svi samo nas gledaju”, rekao je Kolašinac.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here