Tanjug
Dragan Bjelogrlić

Udruženje dramskih umetnika Srbije izdalo je saopštenje u kom staju u odbranu svog kolege Dragana Bjelogrlića, koji je ovih dana u centru pažnje medija posle tvrdnji da je njegov sin načinio krivićno delo za koje nije odgovarao.

Prenosimo ga u celosti:

“Povodom netačnih i tendencioznih napisa o saobraćajnom udesu koji je izazvao sin našeg kolege Dragana Bjelogrlića, Udruženje dramskih umetnika Srbije apeluje da tabloidi prestanu sa izvrtanjem činjenica i da se preko dece i članova porodica obračunavaju sa onima koji drugačije misle i slobodarski nastupaju. Bez obzira na svoja različita životna i politička opredeljenja i uverenja, članovi Udruženja nisu nikakvi narodni neprijatelji, naprotiv i ne zaslužuju diskreditovanje. Pogotovo ne zaslužuje Dragan Bjelogrlić, umetnik koji svojim darom i delom nesumnjivo doprinosi ugledu i prosperitetu ove zemlje”, piše u saopštenju.

2 COMMENTS

  1. Ne zaslužuje ni kao umetnik ,ni kao čovek. Bravo za Bjeline kolege. Daće Bog da odem uskoro iz ove bolesne zemlje koja podržava rijalitije,a uništava umetnike!

  2. On je možda umjetnik ali ako je sin skrivio nesreću treba odgovarati ako je stariji od 18 godina.
    Ako je mladji za posljedice njegovih djela odgovaraju roditelji.
    Glumac je Ok, ali ovo nema veze sa glumom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here