Koliko košta venčanica preljubnice?

0

Foto: Ilustracija

"Udajete se uskoro? Ne planirate da ostanete verni? Želja vam je da spavate s jednim od najboljih ortaka svog budućeg muža? Onda je ovo prava venčanica za vas", piše na početku oglasa, a zatim se nastavlja:

 

"Ova predivna vezena haljina boje slonovače ima dokazano svojstvo da vas pretvori u nevernu, prevrtljivu, prevarantsku, izdajničku “srodnu dušu”. Dizajnirao ju je Benedikt Arnold, a veruje se da potiče od tkanine koju je sam Juda Iskariotski nosio u trenutku kada je izdao jedinog božijeg sina, Isusa Hrista.

 

"Šivena je prema bludničkim merama i izazvaće zavist svih prisutnih na šaradi od svadbe. Kao poseban bonus, ova haljina vam daje pravo da legalno raspolažete s više od polovine imovine svog budućeg muža".

 

"Garantuje vam dve godine prosečnog malograđanskog braka, pre nego što se sve u potpunosti raspadne zbog vašeg vanbračnog promiskuiteta. Što se tiče očuvanosti, haljina je u boljem stanju nego brak i ne traži mnogo. Traži se najbolja ponuda" napisao je očajni "rogonja" i postao hit na netu!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here