Kolumbijci izrešetali Srbina u Peruu

0

Goran Stavrić ostao dužan Kolumbijcima: Prekriveno telo ispred Mekdonaldsa
 

Peruanska policija je saopštila da se kao motiv likvidacije ispituju saznanja da je Stavrić ostao dužan novac kolumbijskim narko-kartelima. Stavrić je prošle godine pušten iz pritvora u Sao Paulu u Brazilu, gde je uhapšen u maju 2011. u velikoj akciji "Niva" tamošnje Federalne policije u saradnji sa srpkim SBPOK-om, zbog trgovine kokainom kao pripadnik grupe Zvezdarca Gorana Nešića zvanog Ciga.

 

Stavrić, poznat i po nadimku Frederiko, u Srbiji je odslužio 13 godina zatvora kao pripadnik takozvanog "eskadrona smrti" ozloglašenog Marinka Magde, a potom i četiri godine zbog pljačke Delta banke u Mladenovcu sa grupom Zorana Raškovića Serdara. Iz zatvora je izašao 2007.

 

Brazilci su registrovali da je došao sa Dejanom Veličkovićem u junu 2009. na međunarodni aerodrom sa pola miliona evra, pozvao Borisa Perkovića i tražio kontakt sa Goranom Nešićem.

 

Svedok koji je potvrdio njegov identitet peruanskoj policiji rekao je da se i po napuštanju Brazila ponovo uključio u posao sa kokainom i da je imao kontakte sa kolumbijskim narko-kartelima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here