Kome treba dečko kad ima motor

0

Zorjana Kanjuga obožava motore

Kada nije na motoru, bavi se modelingom pa se kao mis Srbije nedavno nadmetala na takmičenju “Best model international” u Albaniji. Nesreća je bila što je u tih desetak dana takmičenja odigrana fudbalska utakmica koja je dodatno poremetila loše odnose dve zemlje.

 

Drži se maksime “kraljeva puteva” da se bajkeri dele na one koji su pali i na one koji će pasti. Na pitanje kako uklapa ljubav i život pun adrenalina koristi drugu bajkersku maksimu: „Kad imaš motor, ne treba ti dečko“.

 

– Nisu bili prijateljski nastrojen prema meni. Tih 10 dana obilazile smo razne gradove i sve vreme smo nosile lente sa nazivima država koje predstavljamo. Na mojoj lenti je, naravno, pisalo Srbija. Neki su me mrko gledali, provocirali i uzvikivali „odlazi”. Ali, sve sam to stoički izdržala – kaže Kanjuga.

 

Dodaje da je malo strahovala za bezbednost jer nije znala da li će pretnje prerasti u fizički nasrtaj. Ali, organizatori su se trudili da do toga ne dođe. Studiranje bezbednosti joj je pomoglo da bude spremna za putešestvije motorom, ali i u drugim situacijama.

 

Osim toga, Kanjugu nije lako uplašiti jer je pola Evrope prošpartala na svojoj “hondi” koju je kupila od srednjoškolske ušteđevine. Od motocikla je nije odvratio ni pad, kada je od kukova do vrata bila u gipsu.

 

– Kada bi motor išao na vodu, a ne na benzin, sigurno bih vozila dan i noć. Mojom “hondom“ sam obišla čitavu teritoriju bivše Jugoslavije i širi region. Radeći u modelingu živela sam od Slovenije do Pariza i Indije – nastavlja Zorjana.

 

Zorjana od 13. godine sama dizajnira garderobu koju nosi. Osim te strasti i ljubavi prema motociklu, bavi se fotografijom, jogom, biciklizmom, ronjenjem i planinarenjem. Redovno ide i na pecanje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here