EPA/Georgi Licovski
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović

Veselin Veljović, dojučerašnji direktor Uprave policije i aktuelni savetnik crnogorskog predsednika Mila Đukanovića saslušan je danas u svojstvu građanina.

Povod njegovog pozivanja bio je jučerašnji protest na Bogetićima.

Jedan od prisutnih policajaca prijavio je da je Veljović prošao službenim automobilom marke mercedes ML neposredno pre nego je grupa demonstranata napala službeni vozilo Vlade Crne Gore u kojem se nalazila kćerka premijera Zdravka Krivokapića.

Navodno su demonstranti prepoznali Veljovića i pustili ga da prođe nesmetano, da bi odmah zatim blokirali prolaz vladinom vozaču.

Veljović je dojučerasnjim kolegama ispričao da je tada prošao automobilom kojim je upravljao vozač predsedništva i da ih tom prilikom niko nije zaustavio.

Veljović: Nisam organizovao proteste

Veselin Veljović je demantovao navode funkcionera Ujedinjene Crne Gore Gorana Danilovića da je on organizator protesta širom države.

– Nekadašnji privremeni ministar UP Goran Danilović manipuliše i obmanjuje crnogorske građane u euforiji oslobodioca krilaticom “Sloga biće poraz vragu”. Nije istina da sam ja organizator protesta crnogorskih komita. Istina je da bih radije bio jedan dan sa njima, nego 100 godina u anticrnogorskoj i nesposobnoj vladi. Veselin Veljović će uvek biti s crnogorskim patriotama, nikad s kvislinzima i izdajnicima Crne Gore – kazao je Veljović.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime